Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lindsay Lohan

Herečka, modelka, zpěvačka 

Datum narození:
02.07.1986 
Místo narození:
New York, USA 
Znamení:
Rak  



Životopis:
Lindsay Lohan se stala známou díky své roli ve filmu z produkce studia Walt Disney Pictures Past na rodiče, ve kterém si zahrála s Dennisem Quaidem a Natashou Richardson. Jejím dalším filmem byla komedie Zpoveď královny střední školy (Confessions of A Teenage Drama Queen).

Na televizní obrazovce se objevila v seriálech Another World, Guiding Light a Bette a celovečerních filmech Life-Size a Get a Clue. Práci modelky se Linsday Lohan věnuje již od svých tří let a na kontě má přes 60 televizních reklam. Singlem Ultimate, který se nachází na soundtracku k filmu Mezi námi děvčaty, odstartovala svou hudební kariéru.
Filmografie:
2008 Best Time of Our Lives, The   ...Caitlin
2007 Georgia Rule   ...Rachel
2007 Chapter 27   ...Jude
2007 Woman of No Importance, A   ...
2007 Speechless   ...Sara
2006 Just My Luck   ...Ashley Albright
2006 Atentát v Ambassadoru (Bobby)    ...Diane
2006 Zítra nehrajeme! (Prairie Home Companion, A)    ...Lola Johnson
2005 Herbie Fully Loaded   ...Maggie Peyton
2004 Zpověď královny střední školy (Confessions of a Teenage Drama Queen)    ...Mary Elizabeth Cep/Lola
2004 Protivný sprostý holky (Mean Girls)    ...Cady Heron
2003 Mezi námi děvčaty (Freaky Friday)    ...Anna Coleman
2002 Get a Clue   ...Lexy Gold
2000 Bette   ...Rose #1 (2000)
2000 Life-Size   ...Casey Stuart
1998 Past na rodiče (The Parent Trap)    ...Hallie Parker/Annie James
Lindsay Lohan
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář